Finess Lingerie is door de jaren heen open gebloeid tot een vaste waarde in de gemeente Schilde. Deze werd opgericht in 1977. De zaak wordt door Isabelle en haar dochters met hart en ziel beheerd. Ook wordt het team versterkt door 2 verkoopster, Dominique (naamgenoot) & Inge. Ook Isabelle’s man Herman, staat altijd klaar achter de schermen om te helpen waar nodig.

Isabelle, met 24 jaar werkervaring in de winkel, heeft sinds 2014 samen met dochter Dominique de zaak overgenomen. Zij begeleiden op alle vlakken de mensen met deskundig advies. U kunt hier ook terecht voor bh's na borstoperaties, waar in samenwerking met een vrouwelijke bandagist prothesen aangepast en zo meegenomen kunnen worden.
De laatste trends en styling worden nauwkeurig gevolgd, met een continue bijscholing en een link naar Sociale Media.

Met zowel de vaste topmerken als de nieuwe selectie wilt Finess hun liefde voor lingerie blijven doorgeven. Bij de keuze van de collecties, staan pasvorm en kwaliteit dan ook steeds centraal. Naast het uitgebreid assortiment corsetterie (inclusief grote maten) en nachtmode, is er ook altijd een ruime keuze aan badmode en strandaccessoires. Dit alles met perfecte pasvorm, geschikt voor ieders budget. De selectie aan badmode, jonge bad- en lingerielijn zijn vooral in ’s-Gravenwezel te vinden. Ook aan de heren is gedacht, met een ruim assortiment aan ondergoed, pyjama’s en zwemshorts.

Finess wil de klanten vooral verwelkomen met een gevoel van warmte en openheid. Ze maakten van hun zaak een tweede thuis met een gezellige sfeer, waar iedereen gelijkwaardig is. Er is een gezellige zithoek waar de partner rustig de tijd kan doorbrengen als mevrouw aan het passen is. Het persoonlijk accent is een essentieel gegeven en je wordt er zowel professioneel als privé goed ondersteund. De betrachting vanuit het bedrijf naar de klanten toe is ze een positieve ervaring mee te geven vanaf het binnenwandelen tot het verlaten van de zaak.

Indien u graag meer advies wenst over de artikelen of over uw maat, bent u altijd welkom in de winkel!

 • Finess Team

  Finess Team

  Finess Lingerie:

  Turnhoutsebaan 133 - 2970 Schilde
  Openingsuren: di – zat open van 10 - 18 u.
  Telefoon: 03/383.59.14